Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Как да приготвим правилно ошав: класическа рецепта и съвети
Ошав може да се приготви и от един вид сушени плодове, но обикновено се прави от комбинация на някол...

Колко дълго да съхраняваме сготвената храна в хладилник
Обикновено сготвената храна може да престои в хладилника до 5-7 дни в зависимост от начина, по който...

Акупресурни точки за бързо заспиване
За бързо заспиване и за пълноценен сън помага акупресурата, като за целта е необходимо да се приложи...

Лична хигиена и навици при дефекация, които облекчават хемороидите
Добрата лична хигиена и някои навици по време на изхождане са ключови за облекчаване на хемороиди. Н...

Грешките, които допускаме, когато сме настинали
Когато сме настинали, някои често срещани грешки могат значително да влошат симптомите на настинка, ...

Как да отслабнем след раждане
Много майки се притесняват дали ще успеят да отслабнат след раждане и дали ограниченията в диетата н...

Как да запазим килограмите след отслабване
След отслабване е добре да работим върху запазване на новото си телесно тегло, защото в противен слу...

Как да направим сушени смокини във фурната
Да си направим сушени смокини в домашни условия можем с помощта на фурната. Ето как...

Прополис – лечебни свойства и приложение
Прополисът е продукт, който се добива от пчелите и се характеризира с уникални полезни и лечебни сво...

Хранене при разширени вени (варикоза)
Разширените вени (варикоза) изискват някои ограничения в хранителното меню, като диетата цели да укр...

Хранене при високи нива на левкоцити в кръвта (левкоцитоза)
Диетата при високи нива на левкоцитите (бели кръвни телца) в кръвта (левкоцитоза) трябва да включва ...

Полезно ли е кихането и защо не трябва да го потискаме
Кихането е естествен защитен механизъм на тялото, който предпазва от попадане на вредни частици и ве...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева