Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Как да направим сушени смокини във фурната
Да си направим сушени смокини в домашни условия можем с помощта на фурната. Ето как...

Прополис – лечебни свойства и приложение
Прополисът е продукт, който се добива от пчелите и се характеризира с уникални полезни и лечебни сво...

Хранене при разширени вени (варикоза)
Разширените вени (варикоза) изискват някои ограничения в хранителното меню, като диетата цели да укр...

Хранене при високи нива на левкоцити в кръвта (левкоцитоза)
Диетата при високи нива на левкоцитите (бели кръвни телца) в кръвта (левкоцитоза) трябва да включва ...

Полезно ли е кихането и защо не трябва да го потискаме
Кихането е естествен защитен механизъм на тялото, който предпазва от попадане на вредни частици и ве...

Хранене при мигрена
Много храни съдържат тирамин, който обостря мигрената. Затова е добре да знаем кои продукти го съдър...

Защо скърцаме със зъби и опасно ли е това
Скръцането със зъби (мед. бруксизъм) е състояние, при което човек несъзнателно стиска зъбите си и/ил...

Как да спрем трептенето на клепача на окото
Може да спрете трептенето на клепача на окото с някои техники, прилагани у дома, а с промени в начин...

Шипково масло – състав, ползи за здравето и противопоказания
Маслото от шипки се произвежда по два начина – чрез горещо извличане или чрез студено пресоване – и ...

Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
Оризовото олио, което се произвежда от оризови трици и зародиши, притежава уникални лечебни свойства...

Как да се храним, докато приемаме антибиотици
Действието на антибиотиците може да бъде повлияно от храната, която приемаме. Затова е важно да знае...

Как да преборим пролетната умора с помощта на храната
Промяната в храненето може да помогне в борбата с пролетната умора и да ви върне тонуса и енергията....
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева