Доставка

Начините на доставка, предлагани от "ФРAМАР" ООД са следните:

  • Доставка с куриерска фирма Европът

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 работни дни. Срокът на доставка /който стандартно отнема 2 работни дни/ ще бъде уточнен при потвърждаването на заявката ви от наш служител по телефона.

Цени и условия за доставка с куриерска фирма Европът:

Доставката на вашата поръчка се извършва с куриерска фирма ЕВРОПЪТ на указания от вас адрес, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа, както и събота до 13.30 часа.

Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

Цената на доставката на пратки с обща тежест до 5 килограма е:

от 0 до 30 лв.   6 лв.
от 30 до 60 лв.   4 лв.
от 60 до 100 лв.   3 лв.
    над 100 лв. и до 5 килограма тегло   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  - само с ЕВРОПЪТ
Посочените куриерски цени са за доставка до 5 кг.
Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 3.60лв.

Цени за доставки на куриерски пратки над 5 килограма:

от 5 до 10 кг.   7 лв.
от 10 до 15 кг.   9 лв.
от 15 до 20 кг.   11 лв.
от 20 до 25 кг.   13 лв.
от 25 до 30 кг.   15 лв.

Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма ЕВРОПЪТ на територията на България. Разходите по застраховката на поръчаните артикули са за сметка на "ФРAМАР" ООД.

Възможна е доставка и с всяка друга куриерска компания по желание на клиента, на цени по действащите тарифи за превоз на пратки на съответната компания, валидни към момента на получаването на поръчката.

При желание за доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и дестинация, съгласно цените на избраната спедиторска фирма. Тези ценови листи са достъпни на интернет сайтовете на фирмите.

  • Доставка с куриерска фирма Български пощи - за поръчки извън България

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 - 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката/получено е потвърдено заплащане.

Цената, която "ФРAМАР" ООД изисква за международна доставка е 39 лева с ДДС, като цената включва експресна препоръчана доставка с малък пакет или колет /в зависимост от обема/тежестта на пратката/. Цената на поръчката и доставката се предплащат. Цената е валидна за пратки с тежест до 2 килограма.

Ако тежестта на пратките надвишава 2 килограма, то всеки започнат килограм се тарифира с 5 лева допълнително /за страните на континента Европа/ и с 7 лева /за всички останали страни/.

"ФРAМАР" ООД не изпълнява поръчки с наложен платеж извън територията на България.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, "ФРAМАР" ООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival