Реклама и връзки с обществеността

Ивайло Тончев

Ивайло Тончев

Ивайло Тончев е мениджър Маркетинг, медии и реклама във framar.bg. Работи за компанията от 2010 г., развива медийните раздели, дигиталното преживяване и съдържание, ключовите връзки с партньори. Висше образование - българска и английска филология. Дълъг стаж като преподавател и журналист на свободна практика за различни издания.

Допълнителна информация:

Ани Иванова

Ани Иванова

Ани Иванова е част от екипа на "Фрамар" от 2018 г. Преди това тя работи за компании в областта на образованието, туризма и издателската дейност. Ани Иванова управлява всички офлайн активности в аптеки "Фрамар" - рекламно-информационната брошура, продуктово позициониране и обучителните кампании за фармацевтите. Завършила е специалност "Българска филология" във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий".

  • Електронна поща: marketing@framar.bg
  • Телефон: 0893/61 02 29, 042/ 29 90 41

Допълнителна информация:

Цветелина Цонева

Цветелина Цонева

Цветелина Цонева е част от екипа на "Фрамар" от 2022 г. Преди това тя работи за компании в областта на здравеопазването. Цветелина Цонева управлява  онлайн и офлайн рекламни и маркетингови активности в аптеки "Фрамар", занимава се и с планиране на промоционалния календар на framar.bg. Изучавала е "Политология" във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий".

© 2007 - 2023 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook