Фрамар Медия

Ина Фенерова

Ина Фенерова

Ина Фенерова е редактор и автор във Framar.bg от 2011 година, част от екипа, създал специализирания раздел „Психология“ и фейсбук страницата "Всичко за психологията".

Ина е с дългогодишен опит в електронните и интернет медии. Основната мисия в работата й като журналист е подпомагане на борбата за равноправен достъп до медицински и социални услуги, предоставяне на трибуна на “забравените” от държавата и популяризиране на статии и практики, насърчаващи личностното развитие и грижата за психичното здраве.

  • Електронна поща: media@framar.bg
  • Телефон:  042/299 004

Допълнителна информация

Радостина Райчева

Радостина Райчева

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар Медия" от 2012 година като автор, редактор и коректор. Координира работния процес на медийния екип. Предишен опит като преводач на специализирана литература и практика в областта на контент маркетинга.

Филолог с ОКС Бакалавър и Магистър по културни и социални дейности.

Допълнителна информация

Радостина Райчева като автор във framar.bg

Гергана Караилиева

Гергана Караилиева

Гергана Караилиева е журналист във Framar.bg от 2017 година и работи по теми, посветени на здравната и социалната политика. Преди да приеме професионалното предизвикателство във "Фрамар", тя работи в телевизия „Яница“, Нова Загора. Автор е на две публицистични и едно културно предаване. Пет години посвещава на вестник „Раднево днес“

Отличена е със специална награда "Зелено Перо" за 2021-а на B2B Media

По образование е филолог.

  • Електронна поща: media@framar.bg
  • Телефон: 042/299 004

Допълнителна информация

Гергана Караилиева като автор във framar.bg

Костадин Йочев

Костадин Йочев

Костадин Йочев развива раздел "Фрамар Спорт" от 2013 година. Автор е на програми и статии в областта на спорта. Поддържа социалните канали на "Фрамар" в тази посока.

Костадин е шампион по джудо за момчета и вице републикански шампион по кикбокс при мъжете. Специализира се в кондиционните и фитнес тренировките като част от бойните спортове.

Образование: Магистър по „Банков мениджмънт“ и Бакалавър по „Международни Икономически Отношения“ и „Международни Финанси“.

  • Електронна поща: media@framar.bg
  • Телефони: 0884/ 626 013; 042/299 004

Допълнителна информация:

Костадин Йочев като автор във framar.bg

Вероника Събова

Вероника Събова

Вероника Събова е част от екипа на Framar.bg от 2019 година. Работата й е свързана със създаване на статии на различна тематика – „История на медицината и фармацията“, „Здравни новини“, „Здравни съвети“ и други.

Завършила е „Архивистика и документалистика“ с допълнителна квалификация – учител по история (Бакалавър) и „Модерна България – държава и общество“ (Магистър).

Предишен опит в сферата на образованието като преподавател по история.

Допълнителна информация

Вероника Събова като автор във framar.bg

Даниела Пройчева

Даниела Пройчева

Даниела Пройчева е част от "Фрамар Медия" от 2018 г. Отразява здравни новини и пише статии на различна тематика – „Психология“, „Лайфстайл“, „Социални дейности“ и други.

Предишен опит като преводач на специализирана литература.

Завършила е специалност „Приложна лингвистика“ с английски и френски език (Бакалавър) и „Международни икономически отношения“ (Магистър).

  • Електронна поща: media@framar.bg
  • Телефон:  042/299 004

Допълнителна информация:

Даниела Пройчева като автор във framar.bg

Ирина Тенева

Ирина Тенева

Ирина Тенева е част от екипа на Framar.bg от 2016 г. Работата й се състои в развиването на теми и отразяването на новини, свързани със здравната и социалната политика в България.

Завършила е специалност "Българска филология" във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий".

  • Електронна поща: media@framar.bg
  • Телефон: 042/299 004

Допълнителна информация

Ирина Тенева като автор във framar.bg


 

 

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook