Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Пречистване на организма с детоксикираща диета
На всеки се случва да прекали с храната, след което да се чувства некомфортно в тялото си. Предлагам...

Чай от шипка – ползи и противопоказания
Чай от шипка - полезни свойства и противопоказания, кога да го пием и за какво помага

Уакаме (водорасли) – здравни ползи и противопоказания
Уакаме (водорасли) - състав, полезни свойства и противопоказания

Лизин – здравни ползи, хранителни източници и дневна необходимост
Лизин - полезни свойства и въздействие върху организма, дневна необходимост и усвояване

Витамин D (Калциферол) – хранителни източници, дневна необходимост и роля за организма
Витамин Д е мастноразтворим витамин, образува се в организма с помощта слънчевата светлина или се на...

Диета № 2 – при гастрити, колити, ентерити
Диета № 2 е предназначена за приложение при хроничен гастрит със секреторна недостатъчност при несил...

Грозде – състав и здравни ползи според сорта
Гроздето е полезно и калоричността му не е прекалено висока, но в състава му има много глюкоза, зато...

Щраусово яйце – характеристики и състав
Едно яйце на щраус се равнява на 25-40 кокоши и тежи от 450 да 1800 грама. За да го сварите твърдо, ...

Пчелен прашец – ползи за здравето
Свойствата на пчелния прашец са потресаващи. Той помага да съхраним здравето и външния си вид, без д...

При запек пийте зелева чорба на гладно
Ако страдате от запек, за кратко време може да си помогнете, като пиете зелева чорба на празен стома...

Копривата като средство за отслабване
Изпиването на чаша чай от коприва преди хранене може да намали чувството на глад, което означава, че...

Какво е хлорофил, защо е полезен и в кои храни се съдържа
Хлорофил - характеристика, необходимост и ползи за организма.
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева