Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Как да спрем трептенето на клепача на окото
Може да спрете трептенето на клепача на окото с някои техники, прилагани у дома, а с промени в начин...

Шипково масло – състав, ползи за здравето и противопоказания
Маслото от шипки се произвежда по два начина – чрез горещо извличане или чрез студено пресоване – и ...

Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
Оризовото олио, което се произвежда от оризови трици и зародиши, притежава уникални лечебни свойства...

Как да се храним, докато приемаме антибиотици
Действието на антибиотиците може да бъде повлияно от храната, която приемаме. Затова е важно да знае...

Как да преборим пролетната умора с помощта на храната
Промяната в храненето може да помогне в борбата с пролетната умора и да ви върне тонуса и енергията....

Билки и подправки, които помагат за разреждане на кръвта
Научете кои са билките антикоагуланти. Приемът им възпрепятства образуването на тромби, но не трябва...

Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
Времето за сваряване на яйцата зависи от това дали ги предпочитате рохки или твърди. Кокошите яйца с...

Свинска сланина – състав, полезни свойства и противопоказания
Свинската сланина съдържа полезните за организма полиненаситени мастни киселини, витамин F и селен.

E636 Малтол
Малтолът се използва в хранително-вкусовата промишленост в качеството си на ароматизатор, който стаб...

E585 Железен лактат
Хранителната добавка Е 585 (железен лактат) се използва за обогатяване на храни с желязо, за стабили...

E124 Понсо 4R, Кохинилово червено А
Е 124 се отнася към синтетичните хранителни оцветители. Използва се в хранителната промишленост, при...

E297 Фумарова киселина
Добавката Е297 представлява безцветни или бели кристали, няма мирис, а вкусът е остър кисел. В произ...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева