Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Билки и подправки, които помагат за разреждане на кръвта
Научете кои са билките антикоагуланти. Приемът им възпрепятства образуването на тромби, но не трябва...

Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
Времето за сваряване на яйцата зависи от това дали ги предпочитате рохки или твърди. Кокошите яйца с...

Свинска сланина – състав, полезни свойства и противопоказания
Свинската сланина съдържа полезните за организма полиненаситени мастни киселини, витамин F и селен.

E636 Малтол
Малтолът се използва в хранително-вкусовата промишленост в качеството си на ароматизатор, който стаб...

E585 Железен лактат
Хранителната добавка Е 585 (железен лактат) се използва за обогатяване на храни с желязо, за стабили...

E124 Понсо 4R, Кохинилово червено А
Е 124 се отнася към синтетичните хранителни оцветители. Използва се в хранителната промишленост, при...

E297 Фумарова киселина
Добавката Е297 представлява безцветни или бели кристали, няма мирис, а вкусът е остър кисел. В произ...

E171 Титанов диоксид
Титановият диоксид се използва широко в хранително-вкусовата промишленост като добавка оцветител Е17...

Желязото – хранителни източници, дневна необходимост и значение за организма
Желязото осигурява нормалното функциониране на главния мозък, помага за възстановяване на имунната с...

E381 Железни амониеви цитрати
Характеристика: Е 381 представлява прах или гранули с червеникаво-кафяв или зелен цвят със слаб мири...

Хитин
Хитин - дневна необходимост, полезни свойства и храни, богати на хитин. Хитинът, наричан още животин...

Грейпфрут - ползи за здравето и противопоказания
Грейпфрутът е полезен, поради богатия си витаминно-минерален състав, но има някои противопоказания з...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева