Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Хранене при мигрена
Много храни съдържат тирамин, който обостря мигрената. Затова е добре да знаем кои продукти го съдър...

Защо скърцаме със зъби и опасно ли е това
Скръцането със зъби (мед. бруксизъм) е състояние, при което човек несъзнателно стиска зъбите си и/ил...

Как да спрем трептенето на клепача на окото
Може да спрете трептенето на клепача на окото с някои техники, прилагани у дома, а с промени в начин...

Шипково масло – състав, ползи за здравето и противопоказания
Маслото от шипки се произвежда по два начина – чрез горещо извличане или чрез студено пресоване – и ...

Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
Оризовото олио, което се произвежда от оризови трици и зародиши, притежава уникални лечебни свойства...

Как да се храним, докато приемаме антибиотици
Действието на антибиотиците може да бъде повлияно от храната, която приемаме. Затова е важно да знае...

Как да преборим пролетната умора с помощта на храната
Промяната в храненето може да помогне в борбата с пролетната умора и да ви върне тонуса и енергията....

Билки и подправки, които помагат за разреждане на кръвта
Научете кои са билките антикоагуланти. Приемът им възпрепятства образуването на тромби, но не трябва...

Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
Времето за сваряване на яйцата зависи от това дали ги предпочитате рохки или твърди. Кокошите яйца с...

Свинска сланина – състав, полезни свойства и противопоказания
Свинската сланина съдържа полезните за организма полиненаситени мастни киселини, витамин F и селен.

E636 Малтол
Малтолът се използва в хранително-вкусовата промишленост в качеството си на ароматизатор, който стаб...

E585 Железен лактат
Хранителната добавка Е 585 (железен лактат) се използва за обогатяване на храни с желязо, за стабили...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева