Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Айрянът – как се прави и защо е полезен
Айрянът е популярна и полезна напитка, особено през лятото, защото разхлажда, утолява жаждата и заси...

E904 Шеллак
Е 904, или шеллак, е добавка, която се използва широко в хранително-вкусовата промишленост като глаз...

E471 Моно- и диглицериди на мастни киселини
Стабилизаторът Е 471 подобрява текстурата на тестото, удължава трайността и намалява ронливостта на ...

Българските медици, които лекуват и чрез словото
Българската литература е богата на писатели с медицинско или фармацевтично образование. Едни постига...

Храни, които разреждат кръвта
Някои храни, като рибата, помагат за разреждане на кръвта. Тяхното включване в менюто може да помогн...

Как се прави рачел от тиква (с гасена вар)
Рачелът с се прави от тиква, която се вари в захарен сироп или в петмез. Може да се използват аромат...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева