Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E237 Натриев формиат
Характеристика: Е 237 се отнася към консервантите, използва се за запазване по-дълъг срок на годност...

E238 Калциев формиат
Характеристика: Е 238 се отнася към групата на консервантите, използва се за стерилизиране и запазва...

E239 Хексаметилен тетрамин
Характеристика: Хранителната добавка с индекс Е 239 се отнася към консервантите, отговорна е за съхр...

E251 Натриев нитрат
Характеристика: Натриевият нитрат се използва за консервиране на месни продукти и за запазване цвета...

E252 Калиев нитрат
Характеристика: Хранителната добавка Е 252 е предназначена за запазване на продуктите, спирайки разм...

E260 Оцетна киселина
Характеристика: Оцетната киселина е продукт на вкисване на гроздови вина в естествени условия, при к...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева