Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E577 Калиев глюконат
Характеристика: Е 577 се отнася към веществата, съдържащи калий. Калият е необходим за функциониране...

E201 Натриев сорбат
Характеристика: Натриевият сорбат е един от най-разпространените консерванти - вещества, удължаващи ...

E202 Калиев сорбат
Характеристика: Калиевият сорбат е безопасен консервант и често се използва за обработка на хранител...

E203 Калциев сорбат
Характеристика: Консервантът калциев сорбат е синтетично вещество, което се получава от горещ воден ...

E210 Бензоена киселина
Характеристика: Бензоената киселина се описва като лъскави листа или бели игли, които се топят при 1...

E211 Натриев бензоат
Характеристика: Е 211 е често употребяван консервант, който гарантира свежестта на продуктите. Потис...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева