Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E471 Моно- и диглицериди на мастни киселини
Стабилизаторът Е 471 подобрява текстурата на тестото, удължава трайността и намалява ронливостта на ...

E904 Шеллак
Е 904, или шеллак, е добавка, която се използва широко в хранително-вкусовата промишленост като глаз...

Храни, които повишават производството на меланин
За да се активизира производството на пигмента меланин, трябва да се приемат продукти, в които се съ...

Как се прави рачел от тиква (с гасена вар)
Рачелът с се прави от тиква, която се вари в захарен сироп или в петмез. Може да се използват аромат...

Как да приготвим правилно ошав: класическа рецепта и съвети
Ошав може да се приготви и от един вид сушени плодове, но обикновено се прави от комбинация на някол...

Колко дълго да съхраняваме сготвената храна в хладилник
Обикновено сготвената храна може да престои в хладилника до 5-7 дни в зависимост от начина, по който...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева