Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E367 Калциев фумарат
Характеристика: Калциевата сол на фумаровата киселина или калциев фумарат е хранителна добавка, коят...

E380 Триамониев цитрат
Характеристика: Амоневият цитрат представлява бели прах или кристали със силно изразен кисел вкус, р...

Как да пречистим дебелото черво с помощта на храната и 7 причини да го направим
Как да пречистим дебелото черво с помощта на храната и 7 причини да го направим

Зеленчуците и диабетът
Зеленчуците и диабетът

Топ 20 на храни-диуретици и тяхното въздействие върху организма - част 1
Топ 20 на храни-диуретици и тяхното въздействие върху организма - част 1

Топ 20 на храни-диуретици и тяхното въздействие върху организма - част 2
Топ 20 на храни-диуретици и тяхното въздействие върху организма - част 2

Хранителни добавки и спорт
Подходящата диета е задължителна за занимаващите се със спорт хора. Всеки спортист трябва да приема ...

Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2
Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2

Храните, които образуват подуване на корема и газове
Храните, които образуват подуване на корема и газове - силно, умерено и слабо

Хранене при енцефалопатия
Хранене при енцефалопатия

Основни принципи при храненето на спортистите
Храненето на спортистите е много важна част от комплексната им подготовка. То цели оптималното снабд...

E622 Монокалиев глутамат
Характеристика: Хранителната добавка Е 622 представлява кристали или кристален прах с чист бял цвят....
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева