Радостина Райчева
автор във Framar.bg
Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора
Полифосфати
Характеристика: Полифосфатите са специален вид добавки, които се използват за образуване и запазване...
E460 Целулоза
Характеристика: Целулозата е текстуриращо вещество и стабилизатор, използва се за предотвратяване на...
E464 Хидрокси пропил метил целулоза
Характеристика: Добавката Е 464 е стабилизатор, запазващ и подобряващ вискозитета и консистенцията н...
E466 Карбоксиметил целулоза, Натриева карбоксиметил целулоза
Характеристика: Карбокси метил целулозата е стабилизатор, който запазва и подобрява консистенцията и...
E469 Ензимно хидролизирана карбокси метил целулоза
Характеристика: Ензимно хидролизираната карбокси метил целулоза се смята за стабилизатор, който запа...
E473 Захарни естери на мастни киселини
Характеристика: Добавката е стабилизатор, запазващ вискозитета и подобряващ консистенцията на хранит...
E474 Захароглицериди
Характеристика: Захароглицеридите са стабилизатори, запазващи вискозитета и подобряващи консистенция...
E478 Естери на лактилирани мастни киселини с глицерол и пропиленгликол
Характеристика: Естерите на лактилираните мастни киселини са стабилизатори, запазващи вискозитета и ...
E492 Сорбитан тристеарат
Характеристика: Хранителната добавка Е 492 е твърдо восъкообразно вещество или прах с кремав до жълт...
E495 Сорбитан монопалмитат
Характеристика: Сорбитан моно палмитат представлява маслено восъкообразно вещество или прах с кремав...
E302 Калциев аскорбат
Характеристика: Калциевият аскорбат - хранителна добавка Е 302 предпазва хранителните продукти от ра...
E303 Калиев аскорбат
Характеристика: Калиевият аскорбат - хранителна добавка Е 303 предпазва хранителните продукти от раз...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева