Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E421 Манитол
Характеристика: Манитолът се отнася към групата на стабилизаторите, предназначени за запазване конси...

E431 Полиоксиетилен стеарат
Характеристика: Полиоксиетилен стеарат е стабилизатор, който запазва вискозитета и консистенцията на...

E432 Полисорбат 20
Характеристика: Хранителната добавка се отнася към стабилизаторите, които се използват за запазване ...

E433 Полисорбат 80
Характеристика: Хранителната добавка се отнася към стабилизаторите, които се използват за запазване ...

E435 Полисорбат 60
Характеристика: Веществото се отнася към групата на стабилизаторите, използвани за запазване на виск...

E436 Полисорбат 65
Характеристика: Веществото се отнася към групата на стабилизаторите, използвани за запазване на виск...

E440 Пектин
Характеристика: Пектинът е стабилизатор, който запазва вискозитета и консистенцията на хранителните ...

E442 Амониеви фосфатиди
Характеристика: Амониевите фосфатиди са стабилизиращи вещества, запазващи вискозитета и консистенция...

E450 Дифосфати
Характеристика: Дифосфатите са стабилизатори, които се използват за запазване вискозитета и консисте...

E451 Трифосфати
Характеристика: Трифосфатите са стабилизатори, които се използват за запазване вискозитета и консист...

Полифосфати
Характеристика: Полифосфатите са специален вид добавки, които се използват за образуване и запазване...

E460 Целулоза
Характеристика: Целулозата е текстуриращо вещество и стабилизатор, използва се за предотвратяване на...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева