Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E402 Калиев алгинат
Характеристика: Калиевият алгинат е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и...

E403 Амониев алгинат
Характеристика: Амониевият алгинат е стабилизатор, който се използва за запазване консистенцията на ...

E404 Калциев алгинат
Характеристика: Калциевият алгинат е стабилизатор, който е предназначен за запазване консистенцията ...

E406 Агар - агар
Характеристка: Агарът е стабилизатор, който се използва за поддържане на консистенцията и вискозитет...

E407 Карагенан
Характеристика: Карагенанът и неговите соли са стабилизатори, които запазват вискозитета и консистен...

E410 Гума локус бийн
Характеристика: Хранителната добавка е стабилизатор, който се използва за запазване консистенцията н...

E412 Гума гуар
Характеристика: Гума гуар е стабилизатор, който запазва и подобрява вискозитета и консистенцията на ...

E413 Трагакант
Характеристика: Трагакантът е стабилизатор, който запазва консистенцията и вискозитета на хранителни...

E415 Гума ксантан
Характеристика: Гума ксантан е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и увел...

E417 Гума тара
Характеристика: Гума тара е стабилизатор, предназначен за запазване на вискозитета и консистенцията ...

E416 Гума карая
Характеристика: Гума карая е стабилизатор, който запазва консистенцията и вискозитета на хранителнит...

E420 Сорбитол
Характеристика: Сорбитолът се отнася към стабилизаторите, добавяни в хранителните продукти за запазв...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева