Радостина Райчева
автор във Framar.bg
Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора
Зеленчуците и гастритът
Зеленчуците и гастритът - позволени и забранени видове
E400 Алгинова киселина
Характеристика: Алгиновата киселина е стабилизатор, запазващ консистенцията и увеличаващ вискозитета...
E402 Калиев алгинат
Характеристика: Калиевият алгинат е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и...
E403 Амониев алгинат
Характеристика: Амониевият алгинат е стабилизатор, който се използва за запазване консистенцията на ...
E404 Калциев алгинат
Характеристика: Калциевият алгинат е стабилизатор, който е предназначен за запазване консистенцията ...
E406 Агар - агар
Характеристка: Агарът е стабилизатор, който се използва за поддържане на консистенцията и вискозитет...
E407 Карагенан
Характеристика: Карагенанът и неговите соли са стабилизатори, които запазват вискозитета и консистен...
E410 Гума локус бийн
Характеристика: Хранителната добавка е стабилизатор, който се използва за запазване консистенцията н...
E412 Гума гуар
Характеристика: Гума гуар е стабилизатор, който запазва и подобрява вискозитета и консистенцията на ...
E413 Трагакант
Характеристика: Трагакантът е стабилизатор, който запазва консистенцията и вискозитета на хранителни...
E415 Гума ксантан
Характеристика: Гума ксантан е стабилизатор, който се използва за запазване на консистенцията и увел...
E417 Гума тара
Характеристика: Гума тара е стабилизатор, предназначен за запазване на вискозитета и консистенцията ...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева