Радостина Райчева
автор във Framar.bg
Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора
E227 Калциев хидроген сулфит
Характеристика: Хранителната добавка Е 227 е течност със зеленикав цвят и изявен мирис на сяра. В ки...
E228 Калиев хидро сулфит
Характеристика: Хранителната добавка Е 228 се нарича калиев бисулфит или калиев хидросулфит, отнася ...
E230 Бифенил, Дифенил
Характеристика: Хранителната добавка Е 230 (бифенил или дифенил) е ароматен въглеводород, който се р...
E231 Ортофенил фенол
Характеристика: Хранителната добавка Е 231 представлява органично съединение, което се състои от фен...
E232 Натриев ортофенил фенол
Характеристика: Хранителната добавка Е 232 е органично съединение, което се състои от свързани помеж...
E234 Низин
Характеристика: Хранителната добавка Е 234 (или низин) е пептиден антибиотик, протеин, образуван от ...
E237 Натриев формиат
Характеристика: Е 237 се отнася към консервантите, използва се за запазване по-дълъг срок на годност...
E238 Калциев формиат
Характеристика: Е 238 се отнася към групата на консервантите, използва се за стерилизиране и запазва...
E239 Хексаметилен тетрамин
Характеристика: Хранителната добавка с индекс Е 239 се отнася към консервантите, отговорна е за съхр...
E251 Натриев нитрат
Характеристика: Натриевият нитрат се използва за консервиране на месни продукти и за запазване цвета...
E252 Калиев нитрат
Характеристика: Хранителната добавка Е 252 е предназначена за запазване на продуктите, спирайки разм...
E260 Оцетна киселина
Характеристика: Оцетната киселина е продукт на вкисване на гроздови вина в естествени условия, при к...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева