Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E577 Калиев глюконат
Характеристика: Е 577 се отнася към веществата, съдържащи калий. Калият е необходим за функциониране...

E201 Натриев сорбат
Характеристика: Натриевият сорбат е един от най-разпространените консерванти - вещества, удължаващи ...

E202 Калиев сорбат
Характеристика: Калиевият сорбат е безопасен консервант и често се използва за обработка на хранител...

E203 Калциев сорбат
Характеристика: Консервантът калциев сорбат е синтетично вещество, което се получава от горещ воден ...

E210 Бензоена киселина
Характеристика: Бензоената киселина се описва като лъскави листа или бели игли, които се топят при 1...

E211 Натриев бензоат
Характеристика: Е 211 е често употребяван консервант, който гарантира свежестта на продуктите. Потис...

E212 Калиев бензоат
Характеристика: Калиевата сол на бензоената киселина е твърд хигроскопичен бял прах, без мирис, разт...

E213 Калциев бензоат
Характеристика: Калциевият бензоат е консервант, който удължава срока на годност на хранителните про...

E223 Натриев метабисулфит
Характеристика: E223 (Метабисулфит) е консервант, антиоксидант и дезинфектант. Представлява бели или...

E224 Калиев метабисулфит
Характеристика: E224 е консервант, антиоксидант, стабилизатор на цвета. Представлява безцветни крист...

E225 Калиев сулфит
Характеристика: Калиевият сулфит или добавката Е 225 е бяло кристално вещество, което се разтваря въ...

E226 Калциев сулфит
Характеристика: Хранителната добавка Е 226 представлява кристален нестабилен бял прах, който встъпва...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева