Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора


E551 Силициев диоксид
Характеристика: Силициевият диоксид представлява ронлив синьо-бял прах, уплътнени ронливи гранули, с...

E556 Калциев алумосиликат
Характеристика: Калциевият алумосиликат представлява фин бял прах, без мирис и вкус. Разлага се под ...

E559 Алуминиев силикат (Каолин)
Характеристика: Алуминиевият силикат е минерал, който в естествен вид представлява глина с бял цвят,...

E575 Глюконо-делта-лактон
Характеристика: Глюконо-делта-лактон, или вътрешен естер на глюконовата киселина, спада към групата ...

E576 Натриев глюконат
Характеристика: Натриевият глюконат е хранителна добавка, която подсилва вкуса, благодарение на чувс...

E577 Калиев глюконат
Характеристика: Е 577 се отнася към веществата, съдържащи калий. Калият е необходим за функциониране...

E201 Натриев сорбат
Характеристика: Натриевият сорбат е един от най-разпространените консерванти - вещества, удължаващи ...

E202 Калиев сорбат
Характеристика: Калиевият сорбат е безопасен консервант и често се използва за обработка на хранител...

E203 Калциев сорбат
Характеристика: Консервантът калциев сорбат е синтетично вещество, което се получава от горещ воден ...

E210 Бензоена киселина
Характеристика: Бензоената киселина се описва като лъскави листа или бели игли, които се топят при 1...

E211 Натриев бензоат
Характеристика: Е 211 е често употребяван консервант, който гарантира свежестта на продуктите. Потис...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева