Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E950 Калиев ацесулфам
Характеристика: Калиевият ацесулфам това са безцветни кристали или бял кристален прах. Хранителната ...

Диета № 1Б - при язви и гастрити
Предназначение: Диетата е показана при язви на стомаха и дванадесетопръстника или при хроничен гастр...

E129 Алура червено АС
Характеристика: Добавката Е 129 е синтетично вещество, оцветител с химичен произход. Представлява пр...

Хранене при пародонтит
Хранене при пародонтит

E283 Калиев пропионат
Характеристика: Съединението на пропионова киселина с калиеви соли дава калиев пропионат. На външен ...


E351 Калиев малат
Характеристика: Е 351 представлява бял прах с кристална структура, без определен мирис. При нормални...

E163 Антоцианини
Характеристика: Хранителните добавки антоцианини Е 163 (anthocyanins, grape skin extract, enociania,...

E493 Сорбитан монолаурат
Характеристика: Сорбитан монолаурат е комбинация от частични естери на сорбитол и неговите моно- и д...

Мед от кестени
Мед от кестени - полезни и лечебни свойства

Хранене при парапроктит
Хранене при парапроктит

E477 Пропилен гликол естери на мастни киселини
Характеристика: Добавката се използва за запазване на вискозитета и подобряване на консистенцията на...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева