Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Антиоксиданти
Антиоксиданти - ползи за здравето, дневна необходимост, усвояване, храни-източници на антиоксиданти.

E623 Калциев диглутамат
Характеристика: Калциевият глутамат представлява кристали или кристален прах с бял цвят. На практика...

Лечебна диета № 4В - при остри и хронични чревни заболявания
Лечебна диета № 4В се назначава при остри чревни заболявания в период на възстановяване като преход ...

Витамин В9 (фолиева киселина)
Витамин В9 е водоразтворим витамин (фолиева киселина, фолацин, фолати). Фолиевата киселина е била по...

Аргинин
Аргинин - обща характеристика, дневна необходимост, признаци на недостиг и на излишък.

E151 Диамантено черен BN, Черен блестящ PN
Характеристика Черен блестящ PN, Диамантено черен са все синоними на добавката Е 151, която се отнас...

E481 Натриев стеароил-2- лактилат
Характеристика: Натриевите лактилати са стабилизатори, които запазват вискозитета и подобряват конси...

Палмово масло
Палмово масло - полза и вреда за човешкия организъм.

Чомпу (розова ябълка)
Чомпу (розова ябълка) - състав и полезни свойства на екзотичния плод

E160(a) Алфа-, бета-, гама - каротини
Характеристика: Каротините са хранителни оцветители с жълтооранжев цвят. Определят се следните видов...

E236 Мравчена киселина
Характеристика: Мравчената киселина (Е236) се отнася към групата на консервантите. Налична е в много...

Лечебна диета №12 - при нервни заболявания
Лечебна диета №12 - при нервни заболявания
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева