Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Мазнини
Мазнините са източник на енергия за човешкия организъм. Те имат ниска топлопроводимост и предпазват ...

Кои храни успокояват нервната система - част 2
Кои храни успокояват нервната система - част 2

Защо печеният чесън не отстъпва по лечебни свойства на пресния
Защо печеният чесън не отстъпва по лечебни свойства на пресния

За да бъдем сити и стройни - хранителните продукти, които изгарят мазнините
За да бъдем сити и стройни - хранителните продукти, които изгарят мазнините и помагат за отслабване,...


Органични киселини
Органични киселини - въздействие върху човека, здравни ползи и усвояване.

Треонин
Треонин - обща характеристика, хранителни източници, признаци на недостиг и излишък в организма

Няколко трика, за да се храним бавно
Едно от най-важните правила, което трябва да се следва за нормализиране на телесното тегло, е създав...

Хранене при хипотиреоидизъм
Хранене при хипотиреоидизъм

E558 Бентонит
Характеристика: Бентонитът представлява глинест минерал с естествен произход, цветът му е бял, сивка...

Хлебно дърво (Джакфрут)
Хлебно дърво (Джакфрут)

На страница по:
Коментари към Радостина Райчева