Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Цветно зеле, карфиол
В цветното зеле (карфиол) се съдържат много хранителни вещества, калций, калий, фосфор, желязо, магн...

Патладжани
Древните гърци са смятали патладжана за ябълката на безумието (който консумира патладжан, ще изгуби ...

Стероли
Стероли - обща характеристика, здравни ползи и въздействие.

Няколко съвета как да се храним като спортистите
Напълно възможно е по време на Олимпиада много от нас за пореден път да поискат да променят живота с...

E249 Калиев нитрит
Характеристика: Е 249 представлява калиева сол от азотиста киселина. Хранителната добавка се използв...

Десет шейка, които подобряват метаболизма и помагат да отслабнем - Първа част
Вижте от кои храни може да си приготвяте вкусни шейкове за закуска, за да ускорите метаболизма си.

Сок от червена боровинка
Сок от червена боровинка - състав, полезни свойства и противопоказания

Минерални соли
Към групата на минералните соли се отнасят киселинните регулатори - вещества, които променят или кон...

Други
В тази група спадат восъци, изкуствени глазури, подобрители, консервиращи (пакетиращи) газове, подсл...

Гуми, емулгатори, стабилизатори
Гуми, емулгатори и стабилизатори са вещества, които правят възможно образуването или поддържането на...

E967 Ксилитол
Ксилитолът представлява кристален бял прах с практически неуловим мирис и изразен сладък вкус, който...

Консерванти
Консервантите са вещества, които удължават срока на годност на храните, предпазвайки ги от разваляне...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева