Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Патладжани
Древните гърци са смятали патладжана за ябълката на безумието (който консумира патладжан, ще изгуби ...

Стероли
Стероли - обща характеристика, здравни ползи и въздействие.

Няколко съвета как да се храним като спортистите
Напълно възможно е по време на Олимпиада много от нас за пореден път да поискат да променят живота с...

E249 Калиев нитрит
Характеристика: Е 249 представлява калиева сол от азотиста киселина. Хранителната добавка се използв...

Десет шейка, които подобряват метаболизма и помагат да отслабнем - Първа част
Вижте от кои храни може да си приготвяте вкусни шейкове за закуска, за да ускорите метаболизма си.

Сок от червена боровинка
Сок от червена боровинка - състав, полезни свойства и противопоказания

Минерални соли
Към групата на минералните соли се отнасят киселинните регулатори - вещества, които променят или кон...

Други
В тази група спадат восъци, изкуствени глазури, подобрители, консервиращи (пакетиращи) газове, подсл...

Гуми, емулгатори, стабилизатори
Гуми, емулгатори и стабилизатори са вещества, които правят възможно образуването или поддържането на...

E967 Ксилитол
Ксилитолът представлява кристален бял прах с практически неуловим мирис и изразен сладък вкус, който...

Консерванти
Консервантите са вещества, които удължават срока на годност на храните, предпазвайки ги от разваляне...

Антиоксиданти
Антиоксидантите са вещества, които удължават срока на годност на храните, предпазвайки ги от развала...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева