Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

Едноседмична диета с плодове и зеленчуци
Едноседмична диета с плодове и зеленчуци

Витамин В5 (Пантотенова киселина)
Витамин В5 е необходим за удължаване продължителността на живота. Недостигът му в организма води до ...

Хранене при астигматизъм
Храненето при астигматизъм трябва да бъде съобразено с някои особености на роговицата и лещата: пови...

E461 Метил целулоза
Характеристика: Метилцелулозата се отнася към групата на стабилизаторите, които се използват за запа...

E542 Костен фосфат
Характеристика: Костният фосфат представлява бяло-кремав прах без изразени вкус и мирис. Хранителнат...

Витамин С (аскорбинова киселина)
Витамин С (аскорбинова киселина) повишава защитните сили на организма, ограничава заболявания на дих...

Разтоварващ ден със зеленчуци - част 1
Разтоварващ ден със зеленчуци за пречистване на тялото от натрупалите се вредни вещества и за отслаб...


Витамин В7 (витамин Н, биотин)
Витамин Н (биотин) е разтворим във вода при високо рН и се разрушава при много високи температури. Г...

Холестерол
Холестерол - обща характеристика, полезни свойства и въздействие върху организма.

Хранене при емфизем на белия дроб
Хранене при емфизем на белия дроб

Цветно зеле, карфиол
В цветното зеле (карфиол) се съдържат много хранителни вещества, калций, калий, фосфор, желязо, магн...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева