Радостина Райчева
автор във Framar.bg

Радостина Райчева е част от екипа на "Фрамар" от 2012 година като автор, редактор и коректор на статии и новини, свързани със здравословния начин на живот.
- Ръководител е на медийния екип и ментор по стажантска програма на framar.bg, насочена към създаване на SEO текст, преводи и редакторска дейност.
- Автор е на фирмена поредица, която проследява развитието на компанията от самото й създаване.
- Лектор на Конференция по дигитален маркетинг Digital4Plovdiv – Digital Marketing Strategies for Hotel & Restaurants, 2018 и Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2025 г.
- Част е екипа, който създава студио за фото и видеозаснемане "Фрамар". Участва в разработването на авторско видеосъдържание - Studio Framar - Здравето на фокус.
Образование
Радостина се дипломира в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалностите:
- "Руска филология", ОКС "Бакалавър";
- " Културни и социални дейности в туризма", ОКС "Магистър".
Уебсайт: https://www.framar.bg/
Публикации на автора

E175 Злато
Характеристика и употреба: Златото е благороден метал с жълт цвят, който е разрешен за употреба като...

E363 Янтарна киселина
Характеристика: Янтарната киселина е добавка с изразени антиоксидантни свойства. Антиоксидантите са ...

7-дневна диета със зелен чай
Как да свалим от 3 до 5 килограма само за седмица с помощта на зеления чай.

20 хранителни продукта, които ефективно подпомагат отслабването
20 хранителни продукта, които ефективно подпомагат отслабването

E280 Пропионова киселина
Характеристика: Пропионовата киселина е прозрачна течност с остър неприятен мирис. По естествен начи...

Хранене при отстранен апендикс
Апендицитът е възпаление на придатъка на сляпото черво. След оперативното отстраняване на проблема е...

E296 Ябълчена киселина
Характеристика: Ябълчената киселина представлява безцветни кристали, които се разтварят бързо във во...

Годжи бери (лиций) - ползи за здравето
Годжи бери е един от най-полезните плодове и супер храни в наши дни. Съдържа много аминокиселини, ан...

Триптофан
Триптофан: дневна доза, храни със съдържание на аминокиселината, признаци на недостиг и излишък, рол...

Хранене при гранулом
Хранене при гранулом

E578 Калциев глюконат
Характеристика: Хранителната добавка Е 578 е достатъчно изследвана и е широко разпространена в разли...

E516 Калциеви сулфати
Характеристика: Хранителната добавка Е 516 представлява фин прах с бял или светложълт цвят, без опре...
На страница по:
Коментари към Радостина Райчева