Адреси на аптеки фрамар в Чирпан

Аптеки Фрамар е динамично развиваща се аптечна верига, с обекти в Стара Загора, София, Пловдив, Бургас, Сливен, Варна, Русе, Габрово, Велико Търново, СвиленградГълъбово и Чирпан.

Фрамар налага висок стандарт на работа и обслужване, иновативни технологии и квалифициран екип.

Карта България Фрамар

Централен офис:

Стара Загора 6000

ул. "Петър Парчевич" 26

Електронна поща: office@framar.bg

Герб на ЧирпанЧирпан е град в Южна България, разположен в област Стара Загора. Той има богата история, датираща от древни времена. Съвременният град се развива особено през 19-ти век, когато става важен занаятчийски и търговски център.

След Освобождението на България от османско владичество през 1878 г., Чирпан продължава да се развива. Градът става известен с производството на вино и спиртни напитки, както и със своите занаяти.

През 20-ти век Чирпан се модернизира и индустриализира. Развиват се хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето и други отрасли. Градът е известен и като родно място на видни български творци като поета Пейо Яворов.

Празникът на града се чества на 6 септември - денят на Съединението. Празникът на Чирпан е важно събитие за местната общност, което събира жители и гости на града за честване на неговата история и култура.

Аптеки Фрамар в град Чирпан

Аптека Фрамар в Чирпан е разположена в централната градска част, точно срещу паметника на поета Яворов. Дейността на аптека Фрамар в Чирпан започва през май месец, 2024 година.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook