Данна Панджарова
автор във Framar.bg
Данна Панджарова е част от екипа на framar.bg от 2014-а година. Автор и редактор е на тема Вкусно и здравословно хранене и главен виновник за разнообразните и апетитни рецепти, които може да намерите на Фрамар рецепти. Данна обича да открива и представя интересни личности, посветени на кулинарното майсторство под една или друга форма, да черпи вдъхновение от тях както в работата си, така и извън нея. Любовта й към готвенето, въображението и желанието, които влага в него, излизат и извън пределите на уеб пространството.
Обича авокадо :)
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Публикации на автора
Кои храни съдържат колаген и защо е полезен той
Колагенът е протеин, който се грижи за еластичността на кожата и здравето на съединителната тъкан. Т...
14-дневен хранителен план за понижаване на стреса
Следвайте хранителен план за понижаване на стреса
Облекчете болката в коляното с мед
Един от начините да облекчите болките в коленете е чрез приготвянето на домашни мехлеми с мед и друг...
Да победиш Хашимото и инсулинова резистентност с помощта на храната - разказ от първо лице на блогърката Дени
Запознайте се с Дени, която променя живота си в борбата с инсулиновата резистентност и Хашимото
Фондация "За храната" в борба за балансирано, пълноценно и разнообразно хранене на децата
Фондация За храната в борба за балансирано, пълноценно и разнообразно хранене на децата
Петя Аргирова от Ухае на: Отделяйте достатъчно време в кухнята
Блогърът Петя Аргирова разказва за своя начин на живот и вкусната храна, която приготвя.
Как да се храните, ако страдате от таласемия
Пациентите с таласемия трябва да избягват храни, богати на желязо, като диня, фурми, зеленолистни и ...
Колко грама захар да ядем на ден
Захарта е навсякъде около нас и често прекаляваме с консумацията й. Важното е да се научим откъде ид...
Подправки, които ще ви помогнат да намалите консумацията на сол
Всички знаем, че консумацията на твърде голямо количество сол е вредна за човешкото здраве, но тя мо...
Какво може да пием и какво не при диабет
Дехидратацията е често срещан проблем при хората с диабет, поради което е важно да се приемат много ...
Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
Крингъл е датски сладкиш, чието производство отнема 3 дни в оригиналната рецепта. Приготвя се от тес...
Устойчиво нишесте - какво представлява и защо е по-добрият избор за тялoто
Много проучвания при хора показват, че устойчивото нишесте може да има мощни ползи за здравето. Това...
На страница по:
Коментари към Данна Панджарова