Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Chef Framar

Chef Framar

автор във Framar.bg

Chef Framar - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Chef Framar е сборният образ на екипа, който готви различни ястия за читателите на framar.bg.

Какъв е той, знаете ли?

  • усмихнат, иновативен, чаровен
  • има приятели по цял свят, които му поверяват рецепти и кухненски трикове
  • обожава да експериментира
  • винаги държи на качествените съставки и не допуска никакви компромиси
  • професионалист в кухнята и магьосник в поднасянето
  • сърцето на компанията

Любим цитат от книга

"— Не, не, не! Нито дума повече! В никакъв случай и никога! Няма да вкуся нищо от вашия бюфет! Вчера, почитаеми, се отбих там и още не мога да забравя нито есетрата, нито сиренето. Скъпоценни мой! Сиренето не може да бъде зелено, някой ви е излъгал. То трябва да бъде бяло. Да. Ами чаят? Същинска помия! С очите си видях как една мърла доливаше с кофа непреварена вода във вашия огромен самовар, а междувременно продължаваха да сервират чай. Не, мили, така не се прави!

— Извинявам се — стъписан от внезапната атака, каза Андрей Фокич, — не съм дошъл по този въпрос и в случая есетрата няма нищо общо.

— Как да няма, щом е развалена!

— Изпратиха ни я второ качество — съобщи бюфетчията.

— Това са глупости, драги!

— Кое е глупости?

— Второто качество! Есетрата може да бъде само първо качество, което е и последно. А щом е второ, значи е вмирисана!

— Извинявам се — отново подхвана бюфетчията, защото не знаеше как да избегне заяжданията на артиста.

— Не мога да ви извиня — категорично отвърна той."

Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"

Да ви е вкусно!


Уебсайт: https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/

5.0/5 1 оценка

Публикации на автора

Рекламни трикове за по-апетитни хранителни продукти

Рекламни трикове за по-апетитни хранителни продукти

Рецепти
Рекламираните продукти винаги изглеждат перфектно на екрана. Що се отнася до хранителните такива, ня...
https://hranene.framar.bg/рецепти/няколко-трика-в-рекламата-на-хранителни-продукти-за-които-едва-ли-подозирате
Варена царевица в прясно мляко и масло

Варена царевица в прясно мляко и масло

Рецепти
Варена царевица в прясно мляко и масло
https://hranene.framar.bg/рецепти/варена-царевица-в-прясно-мляко-и-масло
Освежаващо мохито с диня

Освежаващо мохито с диня

Рецепти
Разхлаждащо мохито с диня можем да си приготвим у дома, за да се насладим на лятото изцяло.
https://hranene.framar.bg/рецепти/мохито-от-диня
Как да разберем узряла ли е динята и има ли нитрати в нея

Как да разберем узряла ли е динята и има ли нитрати в нея

Рецепти
Закупуването на вкусна сочна и напълно узряла диня е истински късмет, освен ако не умеете да разпозн...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-да-разберем-узряла-ли-е-динята-и-има-ли-нитрати-в-нея
Шест начина за стерилизиране на бурканите

Шест начина за стерилизиране на бурканите

Рецепти
Как сте стерилизират буркани във фурната и по още пет начина ще разберете от статията.
https://hranene.framar.bg/рецепти/6-начина-за-стерилизиране-на-бурканите-втора-част
Как се прави мед от борови връхчета (боров мед) и сладко от шишарки

Как се прави мед от борови връхчета (боров мед) и сладко от шишарки

Рецепти
Всеки може да си направи домашен мед от борови връхчета и сладко от зелени шишарки. Ето няколко реце...
https://hranene.framar.bg/рецепти/домашен-боров-мед-мел
Домашна месеница със сирене по бабина рецепта

Домашна месеница със сирене по бабина рецепта

Рецепти
Месеницата на баба – едва ли ще може да й устоите.
https://hranene.framar.bg/рецепти/домашна-месеница-със-сирене-масло-и-яйца
Мариновани гъби Шийтаке с чесън, копър и магданоз

Мариновани гъби Шийтаке с чесън, копър и магданоз

Рецепти
Мариновани гъби Шийтаке по рецепта на Стамен Стаменов – любител кулинар.
https://hranene.framar.bg/рецепти/мариновани-гъби-шийтаке-с-чесън-копър-и-магданоз
Ягодово сладко с мед (без варене)

Ягодово сладко с мед (без варене)

Рецепти
Интересна рецепта за ягодово сладко без захар и без варене. Използва се мед и е много апетитно.
https://hranene.framar.bg/рецепти/ягодово-сладко-с-мед-без-варене
Палачинки с кокосово мляко

Палачинки с кокосово мляко

Рецепти
Рецепта за палачинки, в която се използва кокосово мляко за тестото, вместо обиконвено краве.
https://hranene.framar.bg/рецепти/палачинки-с-кокосово-мляко
Слънчев фреш от грейпфрут с моркови

Слънчев фреш от грейпфрут с моркови

Рецепти
Необходими продукти: 1 грейпфрут 4 средни моркова 1 сантиметър пресен джинджифил Начин на приготвяне...
https://hranene.framar.bg/рецепти/слънчев-фреш-от-грейпфрут-с-моркови
Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)

Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)

Рецепти
Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)
https://hranene.framar.bg/рецепти/осоляване-на-риба-и-месо-технологията-риба
127891011
На страница по:

Коментари към Chef Framar

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Chef Framar
    www.framar.bg 
    на 16 June 2025 в 07:12
    Коментирайте "Chef Framar"
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival