Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Chef Framar

Chef Framar

автор във Framar.bg

Chef Framar - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Chef Framar е сборният образ на екипа, който готви различни ястия за читателите на framar.bg.

Какъв е той, знаете ли?

  • усмихнат, иновативен, чаровен
  • има приятели по цял свят, които му поверяват рецепти и кухненски трикове
  • обожава да експериментира
  • винаги държи на качествените съставки и не допуска никакви компромиси
  • професионалист в кухнята и магьосник в поднасянето
  • сърцето на компанията

Любим цитат от книга

"— Не, не, не! Нито дума повече! В никакъв случай и никога! Няма да вкуся нищо от вашия бюфет! Вчера, почитаеми, се отбих там и още не мога да забравя нито есетрата, нито сиренето. Скъпоценни мой! Сиренето не може да бъде зелено, някой ви е излъгал. То трябва да бъде бяло. Да. Ами чаят? Същинска помия! С очите си видях как една мърла доливаше с кофа непреварена вода във вашия огромен самовар, а междувременно продължаваха да сервират чай. Не, мили, така не се прави!

— Извинявам се — стъписан от внезапната атака, каза Андрей Фокич, — не съм дошъл по този въпрос и в случая есетрата няма нищо общо.

— Как да няма, щом е развалена!

— Изпратиха ни я второ качество — съобщи бюфетчията.

— Това са глупости, драги!

— Кое е глупости?

— Второто качество! Есетрата може да бъде само първо качество, което е и последно. А щом е второ, значи е вмирисана!

— Извинявам се — отново подхвана бюфетчията, защото не знаеше как да избегне заяжданията на артиста.

— Не мога да ви извиня — категорично отвърна той."

Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"

Да ви е вкусно!


Уебсайт: https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/

5.0/5 1 оценка

Публикации на автора

Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба

Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба

Рецепти
Не е трудно да си направим черен чесън, но изисква търпение, тъй като зеленчукът трябва да зрее няко...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-се-прави-черен-чесън-рецепта-за-приготвяне-и-кулинарна-употреба
Рецепти за козуначена торта: с карамел и с шоколад

Рецепти за козуначена торта: с карамел и с шоколад

Рецепти
В случай че имате козунаци в повече, хапнали сте си до насита и те вече изсъхват, не се тревожете, м...
https://hranene.framar.bg/рецепти/козуначена-торта-с-карамел
Лесен домашен хляб със спелта

Лесен домашен хляб със спелта

Рецепти
Лесна рецепта за пухкав и здравословен домашен хляб с брашно от спелта, която отнема точно 2 часа за...
https://hranene.framar.bg/рецепти/лесен-домашен-хляб-със-спелта
Как да измием ориза и да го направим по-вкусен

Как да измием ориза и да го направим по-вкусен

Съвети
Оризът става по-вкусен, когато го измиете обилно със студена вода. Можете да спазвате проста техника...
https://saveti.framar.bg/как-да-направим-ориза-по-вкусен
Рецепти за козунак в хлебопекарна

Рецепти за козунак в хлебопекарна

Рецепти
Ако сте решили да си приготвите домашен козунак с помощта на хлебопекарна, ви предлагаме няколко рец...
https://hranene.framar.bg/рецепти/козунак-със-стафиди-в-хлебопекарна
Рецепти за домашно сладко от тиква

Рецепти за домашно сладко от тиква

Рецепти
Рецепти за домашно сладко от тиква с лимони, портокали, мед, канела и други ароматни добавки. Открий...
https://hranene.framar.bg/рецепти/сладко-от-тиква-с-мед-лимони-и-портокал
Френският терин - специален готварски съд и вкусно ястие

Френският терин - специален готварски съд и вкусно ястие

Рецепти
Теринът (terrine) е част от френската кулинарна традиция - той е едновременно специален готварски съ...
https://hranene.framar.bg/рецепти/френският-терин-специален-готварски-съд-и-вкусно-ястие
Кантучини със сушени плодове

Кантучини със сушени плодове

Рецепти
Кантучините са традиционни италиански бисквити, наричани още бишкоти. Правят се основно от брашно, я...
https://hranene.framar.bg/рецепти/кантучини-със-сушени-плодове
Аквафаба –  натуралният заместител на яйца

Аквафаба – натуралният заместител на яйца

Рецепти
Аквафабата - отварата, която остава след термична обработка на бобови култури - представлява полезен...
https://hranene.framar.bg/рецепти/аквафаба-натуралният-заместител-на-яйцата-приготвяне-и-приложение
Рецепти за домашен бахур

Рецепти за домашен бахур

Рецепти
Съществува разнообразие от рецепти за домашен бахур. Те се различават според географския район на ст...
https://hranene.framar.bg/рецепти/рецепти-за-домашен-бахур
Великденски курабии с амонячна сода и мас

Великденски курабии с амонячна сода и мас

Рецепти
Портокалови курабии с амонячна сода и мас или такива с аромат на лимон – изберете си една от рецепти...
https://hranene.framar.bg/рецепти/портокалови-курабии
Пролетни салати от маруля с царевица

Пролетни салати от маруля с царевица

Рецепти
Рецептите за салати, приготвени от маруля и царевица са засищащи и полезни за организма. Избере си о...
https://hranene.framar.bg/рецепти/салата-от-маруля-с-риба-тон-и-сладка-царевица
1231011
На страница по:

Коментари към Chef Framar

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Chef Framar
    www.framar.bg 
    на 15 June 2025 в 11:43
    Коментирайте "Chef Framar"
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival