Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Chef Framar

Chef Framar

автор във Framar.bg

Chef Framar - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Chef Framar е сборният образ на екипа, който готви различни ястия за читателите на framar.bg.

Какъв е той, знаете ли?

  • усмихнат, иновативен, чаровен
  • има приятели по цял свят, които му поверяват рецепти и кухненски трикове
  • обожава да експериментира
  • винаги държи на качествените съставки и не допуска никакви компромиси
  • професионалист в кухнята и магьосник в поднасянето
  • сърцето на компанията

Любим цитат от книга

"— Не, не, не! Нито дума повече! В никакъв случай и никога! Няма да вкуся нищо от вашия бюфет! Вчера, почитаеми, се отбих там и още не мога да забравя нито есетрата, нито сиренето. Скъпоценни мой! Сиренето не може да бъде зелено, някой ви е излъгал. То трябва да бъде бяло. Да. Ами чаят? Същинска помия! С очите си видях как една мърла доливаше с кофа непреварена вода във вашия огромен самовар, а междувременно продължаваха да сервират чай. Не, мили, така не се прави!

— Извинявам се — стъписан от внезапната атака, каза Андрей Фокич, — не съм дошъл по този въпрос и в случая есетрата няма нищо общо.

— Как да няма, щом е развалена!

— Изпратиха ни я второ качество — съобщи бюфетчията.

— Това са глупости, драги!

— Кое е глупости?

— Второто качество! Есетрата може да бъде само първо качество, което е и последно. А щом е второ, значи е вмирисана!

— Извинявам се — отново подхвана бюфетчията, защото не знаеше как да избегне заяжданията на артиста.

— Не мога да ви извиня — категорично отвърна той."

Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"

Да ви е вкусно!


Уебсайт: https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/

5.0/5 1 оценка

Публикации на автора

Тънкости за приготвяне на сполучливи козунаци

Тънкости за приготвяне на сполучливи козунаци

Рецепти
Тънкости при приготвянето на домашни козунаци, които имат голямо значение за получаването на перфект...
https://hranene.framar.bg/рецепти/тънкости-за-приготвяне-на-сполучливи-козунаци
Рецепти за домашен хляб с кокосово брашно

Рецепти за домашен хляб с кокосово брашно

Рецепти
Ако се придържате към нисковъглехидратно или безглутеново хранене, рецептите за хляб с кокосово бара...
https://hranene.framar.bg/рецепти/нисковъглехидратен-хляб-с-кокосово-брашно
Портокалов сос за палачинки

Портокалов сос за палачинки

Рецепти
Предлагаме ви да си приготвите портокалов сос, с който да сервирате палачинките. Той се прави лесно,...
https://hranene.framar.bg/рецепти/портокалов-сос-за-палачинки
Как и колко да варим субпродуктите (І част)

Как и колко да варим субпродуктите (І част)

Рецепти
Пилешките дреболии често присъстват на трапезата ни, влизайки в състава на множество ястия. Дробчета...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-и-колко-да-варим-субпродуктите-част
Как и колко да варим субпродуктите (2 част)

Как и колко да варим субпродуктите (2 част)

Рецепти
Агнешките дреболии, наред със свинските, телешките и говеждите, са познати у нас и много хора си ги ...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-и-колко-да-варим-субпродуктите-2-част
Пълнен шаран с орехи в тесто

Пълнен шаран с орехи в тесто

Рецепти
Шаранът е риба, която е сред любимите ястия на много от нас. Традиционно се приготвя за Никулден и о...
https://hranene.framar.bg/рецепти/пълнен-шаран-в-тесто
Домашни шоколадови трюфели с червено вино

Домашни шоколадови трюфели с червено вино

Рецепти
Шоколадови трюфели с червено вино
https://hranene.framar.bg/рецепти/домашни-шоколадови-трюфели-с-червено-вино
Как да си направим цветни палачинки с натурални бои

Как да си направим цветни палачинки с натурални бои

Рецепти
Разноцветни палачинки може да си приготвите с натурални бои. Така резултатът ще е не само красив и в...
https://hranene.framar.bg/рецепти/цветни-палачинки
Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана

Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана

Рецепти
Разбива се студена, много студена сметана, но не ледена и в никакъв случай да не е замръзнала.
https://hranene.framar.bg/рецепти/какво-трябва-да-знаем-когато-разбиваме-сметана
Как да сварим правилно лещата

Как да сварим правилно лещата

Рецепти
Как да сварим правилно лещатаКак да сварим правилно лещата
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-да-сварим-правилно-лещата
Как и колко да варим различните видове месо

Как и колко да варим различните видове месо

Рецепти
За различните видове месо продължителността е различна, като тя зависи най-вече от възрастта на живо...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-и-колко-да-варим-месото
Рецепти за домашно сладко от ябълки

Рецепти за домашно сладко от ябълки

Рецепти
Дали ще приготвяте торта, палачинки, сладолед, или просто ви се хапва нещо сладичко, винаги е добре ...
https://hranene.framar.bg/рецепти/сладко-от-ябълки-с-орехи-и-коняк
1267891011
На страница по:

Коментари към Chef Framar

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Chef Framar
    www.framar.bg 
    на 16 June 2025 в 07:50
    Коментирайте "Chef Framar"
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival