Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Chef Framar

Chef Framar

автор във Framar.bg

Chef Framar - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Chef Framar е сборният образ на екипа, който готви различни ястия за читателите на framar.bg.

Какъв е той, знаете ли?

  • усмихнат, иновативен, чаровен
  • има приятели по цял свят, които му поверяват рецепти и кухненски трикове
  • обожава да експериментира
  • винаги държи на качествените съставки и не допуска никакви компромиси
  • професионалист в кухнята и магьосник в поднасянето
  • сърцето на компанията

Любим цитат от книга

"— Не, не, не! Нито дума повече! В никакъв случай и никога! Няма да вкуся нищо от вашия бюфет! Вчера, почитаеми, се отбих там и още не мога да забравя нито есетрата, нито сиренето. Скъпоценни мой! Сиренето не може да бъде зелено, някой ви е излъгал. То трябва да бъде бяло. Да. Ами чаят? Същинска помия! С очите си видях как една мърла доливаше с кофа непреварена вода във вашия огромен самовар, а междувременно продължаваха да сервират чай. Не, мили, така не се прави!

— Извинявам се — стъписан от внезапната атака, каза Андрей Фокич, — не съм дошъл по този въпрос и в случая есетрата няма нищо общо.

— Как да няма, щом е развалена!

— Изпратиха ни я второ качество — съобщи бюфетчията.

— Това са глупости, драги!

— Кое е глупости?

— Второто качество! Есетрата може да бъде само първо качество, което е и последно. А щом е второ, значи е вмирисана!

— Извинявам се — отново подхвана бюфетчията, защото не знаеше как да избегне заяжданията на артиста.

— Не мога да ви извиня — категорично отвърна той."

Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"

Да ви е вкусно!


Уебсайт: https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/

5.0/5 1 оценка

Публикации на автора

Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист

Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист

Рецепти
Знаете ли, че шопската салата е създадена през 1956 година от майстори готвачи в ресторант на Балкан...
https://hranene.framar.bg/рецепти/шопска-салата-с-маслини
Формите за печене – характеристика и видове

Формите за печене – характеристика и видове

Рецепти
От разнообразието на форми за печене на пазара може да ви се завие свят: всевъзможни цветове, голям ...
https://hranene.framar.bg/рецепти/формите-за-печене-характеристика-и-видове
Силиконовите форми за печене – употреба, предимства и вреди

Силиконовите форми за печене – употреба, предимства и вреди

Рецепти
Силиконовите форми за печене имат редица предимства пред съдовете от други материали. Има някои подо...
https://hranene.framar.bg/рецепти/силиконовите-форми-полза-и-вреда-първа-част
Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)

Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)

Рецепти
Може да си приготвите домашен хляб без месене, като изберете рецептата, която повече ви допада – с б...
https://hranene.framar.bg/рецепти/домашен-хляб-без-месене
Рецепти за различни видове домашно фъстъчено масло

Рецепти за различни видове домашно фъстъчено масло

Рецепти
Рецепти за различни видове домашно фъстъчено масло
https://hranene.framar.bg/рецепти/фъстъчено-масло-с-мед
Гергьовденски гювеч от агнешко с арпаджик

Гергьовденски гювеч от агнешко с арпаджик

Рецепти
Рецепта за гергьовденска гозба от агнешко с арпаджик в гювеч.
https://hranene.framar.bg/рецепти/гергьовденска-гозба
Рецепти за великденски кексчета

Рецепти за великденски кексчета

Рецепти
Великденските кексчета са вкусна алтернатива на традиционния козунак. Може да експериментирате и да ...
https://hranene.framar.bg/рецепти/дантелени-козуначени-мъфини
Рецепти за салати от маруля

Рецепти за салати от маруля

Рецепти
Салата от маруля може да направите, като добавите пресни краставици, репички, коприва, киселец, спан...
https://hranene.framar.bg/рецепти/салата-от-маруля-с-репички-краставица-и-зелен-лук
Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне

Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне

Рецепти
Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
https://hranene.framar.bg/рецепти/подходящи-подправки-за-речна-риба-в-зависимост-от-начина-й-на-приготвяне
Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне

Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне

Рецепти
Подходящи подправки за морска риба в зависимост от начина й на приготвяне
https://hranene.framar.bg/рецепти/подходящи-подправки-за-морска-риба-в-зависимост-от-начина-й-на-приготвяне
Рецепти за агнешки ребра с ориз

Рецепти за агнешки ребра с ориз

Рецепти
Агнешките ребърца могат да се приготвят по най-различни начини като винаги се получават вкусни ястия...
https://hranene.framar.bg/рецепти/агнешки-ребърца-с-ориз-и-кисело-зеле
Печен агнешки бут с бяло вино и подправки

Печен агнешки бут с бяло вино и подправки

Рецепти
Агнешкото традиционно присъства на великденската трапеза, затова ви предлагаме рецепти за печен агне...
https://hranene.framar.bg/рецепти/печен-агнешки-бут-с-вино-и-подправки
12567891011
На страница по:

Коментари към Chef Framar

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Chef Framar
    www.framar.bg 
    на 16 June 2025 в 15:00
    Коментирайте "Chef Framar"
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival