Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Chef Framar

Chef Framar

автор във Framar.bg

Chef Framar - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Chef Framar е сборният образ на екипа, който готви различни ястия за читателите на framar.bg.

Какъв е той, знаете ли?

  • усмихнат, иновативен, чаровен
  • има приятели по цял свят, които му поверяват рецепти и кухненски трикове
  • обожава да експериментира
  • винаги държи на качествените съставки и не допуска никакви компромиси
  • професионалист в кухнята и магьосник в поднасянето
  • сърцето на компанията

Любим цитат от книга

"— Не, не, не! Нито дума повече! В никакъв случай и никога! Няма да вкуся нищо от вашия бюфет! Вчера, почитаеми, се отбих там и още не мога да забравя нито есетрата, нито сиренето. Скъпоценни мой! Сиренето не може да бъде зелено, някой ви е излъгал. То трябва да бъде бяло. Да. Ами чаят? Същинска помия! С очите си видях как една мърла доливаше с кофа непреварена вода във вашия огромен самовар, а междувременно продължаваха да сервират чай. Не, мили, така не се прави!

— Извинявам се — стъписан от внезапната атака, каза Андрей Фокич, — не съм дошъл по този въпрос и в случая есетрата няма нищо общо.

— Как да няма, щом е развалена!

— Изпратиха ни я второ качество — съобщи бюфетчията.

— Това са глупости, драги!

— Кое е глупости?

— Второто качество! Есетрата може да бъде само първо качество, което е и последно. А щом е второ, значи е вмирисана!

— Извинявам се — отново подхвана бюфетчията, защото не знаеше как да избегне заяжданията на артиста.

— Не мога да ви извиня — категорично отвърна той."

Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"

Да ви е вкусно!


Уебсайт: https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/

5.0/5 1 оценка

Публикации на автора

Колко време се варят различните видове яйца

Колко време се варят различните видове яйца

Рецепти
Яйцата – кокоши, пъдпъдъчи, щраусови, патешки, гъши, пуешки – се варят от 3 до 15 минути от момента ...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-и-колко-да-варим-различните-видове-яйца
Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)

Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)

Рецепти
Рецепти за маринован чесън с подправки, а за най-нетърпеливите има и варианти за директна консумация...
https://hranene.framar.bg/рецепти/маринован-чесън-с-риган-и-целина
Рецепти за свинска пача чорба

Рецепти за свинска пача чорба

Рецепти
Пача чорба се приготвя от свински крака, джолан, глава, шкембе или дори уши и опашка.
https://hranene.framar.bg/рецепти/свинска-пача-чорба-с-чесън
Рецепти за домашен сладолед с алкохол

Рецепти за домашен сладолед с алкохол

Рецепти
Сладолед с алкохол. Рецепти с ликьор, джин, шампанско, червено вино, бърбън, уиски, ром.
https://hranene.framar.bg/рецепти/сладолед-на-клечка-с-бейлис-и-кафе
"Блъди Мери" – история на коктейла и рецепти за приготвянето му

"Блъди Мери" – история на коктейла и рецепти за приготвянето му

Рецепти
Блъди Мери (Кървавата Мери) е емблематична напитка, която се приготвя на основата на водка и доматен...
https://hranene.framar.bg/рецепти/блъди-мери
Пържени тиквички със сирена

Пържени тиквички със сирена

Рецепти
Предлагаме ви рецепти за пържени тиквички със сирене. То може да бъде под формата на сос, във вид на...
https://hranene.framar.bg/рецепти/пържени-тиквички-в-бирена-панировка-и-сос-от-сирене
 Рецепти за хрупкави пържени тиквички

Рецепти за хрупкави пържени тиквички

Рецепти
Предлагаме ви класическа рецепта за пържени тиквички, които да поднесете с кисело мляко, както и още...
https://hranene.framar.bg/рецепти/пържени-тиквички-с-кисело-мляко-и-чесън
Мелба – сладоледеният десерт, вдъхновен от операта

Мелба – сладоледеният десерт, вдъхновен от операта

Рецепти
Оригиналният начин за приготвянето на Праскови Мелба е като сварите праскови във ванилов сироп, след...
https://hranene.framar.bg/рецепти/мелба-с-праскови
Сладко от глухарчета: рецепти и технологии за приготвяне

Сладко от глухарчета: рецепти и технологии за приготвяне

Рецепти
Сладко от глухарчета може да се приготви чрез варене и по студена технология. За подслаждане се изпо...
https://hranene.framar.bg/рецепти/мед-от-глухарчета
Как да разберем дали месото, колбасите и рибата са пресни, стари или развалени

Как да разберем дали месото, колбасите и рибата са пресни, стари или развалени

Рецепти
Как да определим свежестта на месото, месните продукти и рибата.
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-да-определим-свежестта-на-месото-месните-продукти-и-рибата-в-магазина
Рецепти за варена сланина с подправки

Рецепти за варена сланина с подправки

Рецепти
Ако обичате сланина, може да си я направите варена и с подправки. Предлагаме ви два варианта на приг...
https://hranene.framar.bg/рецепти/варена-сланина-с-чесън-и-подправки
Рецепти за вит тиквеник с канела

Рецепти за вит тиквеник с канела

Рецепти
Тиквеникът е популярно тестено изделие в България, което обикновено се приготвя за коледно-новогодиш...
https://hranene.framar.bg/рецепти/тиквеник-със-стафиди-и-канела
1234561011
На страница по:

Коментари към Chef Framar

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Chef Framar
    www.framar.bg 
    на 16 June 2025 в 06:11
    Коментирайте "Chef Framar"
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival