Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Chef Framar

Chef Framar

автор във Framar.bg

Chef Framar - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Chef Framar е сборният образ на екипа, който готви различни ястия за читателите на framar.bg.

Какъв е той, знаете ли?

  • усмихнат, иновативен, чаровен
  • има приятели по цял свят, които му поверяват рецепти и кухненски трикове
  • обожава да експериментира
  • винаги държи на качествените съставки и не допуска никакви компромиси
  • професионалист в кухнята и магьосник в поднасянето
  • сърцето на компанията

Любим цитат от книга

"— Не, не, не! Нито дума повече! В никакъв случай и никога! Няма да вкуся нищо от вашия бюфет! Вчера, почитаеми, се отбих там и още не мога да забравя нито есетрата, нито сиренето. Скъпоценни мой! Сиренето не може да бъде зелено, някой ви е излъгал. То трябва да бъде бяло. Да. Ами чаят? Същинска помия! С очите си видях как една мърла доливаше с кофа непреварена вода във вашия огромен самовар, а междувременно продължаваха да сервират чай. Не, мили, така не се прави!

— Извинявам се — стъписан от внезапната атака, каза Андрей Фокич, — не съм дошъл по този въпрос и в случая есетрата няма нищо общо.

— Как да няма, щом е развалена!

— Изпратиха ни я второ качество — съобщи бюфетчията.

— Това са глупости, драги!

— Кое е глупости?

— Второто качество! Есетрата може да бъде само първо качество, което е и последно. А щом е второ, значи е вмирисана!

— Извинявам се — отново подхвана бюфетчията, защото не знаеше как да избегне заяжданията на артиста.

— Не мога да ви извиня — категорично отвърна той."

Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"

Да ви е вкусно!


Уебсайт: https://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/

5.0/5 1 оценка

Публикации на автора

Рецепта за домашен сусамов тахан

Рецепта за домашен сусамов тахан

Рецепти
В домашни условия бързо и лесно може да си приготвите сусамов тахан. Трябват ви само сусамови семена...
https://hranene.framar.bg/рецепти/лесен-домашен-сусамов-тахан
 Рецепти за домашна сусамова халва

Рецепти за домашна сусамова халва

Рецепти
Сусамовата халва може да приготви в домашни условия, за което са необходими сусамови семена или таха...
https://hranene.framar.bg/рецепти/сусамова-халва-с-ванилов-аромат
Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Галерия
Таблицата с информация за необходимите температура и време за печене на различни видове месо, риба и...
https://i.framar.bg/галерия/необходими-време-и-температура-за-печене-на-месо-птици-риба-таблица
Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино

Кратко ръководство за съчетаване на храна и вино

Галерия
Правилото червеното вино върви с месо, а бялото с риба е добро, но съчетаването на виното и храната ...
https://i.framar.bg/галерия/кратко-ръководство-за-съчетаване-на-храна-и-вино
Как изглеждат 200 калории в различните храни

Как изглеждат 200 калории в различните храни

Рецепти
Знаете ли, че 200 калории се съдържат в минимални количества от някои хранителни продукти, като 23 г...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-изглеждат-200-калории-в-различните-храни
Красиви и нестандартни идеи за декорация на великденски яйца

Красиви и нестандартни идеи за декорация на великденски яйца

Галерия
Украсете яйцата за Великден по един нестандартен и интересен начин. Почерпете идеи и вдъхновение от ...
https://i.framar.bg/галерия/25-идеи-за-красиви-и-нестандартни-великденски-яйца
Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад

Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад

Галерия
Ако обичате да приготвяте домашни торти, вероятно се стараете да изглеждат невероятно. Вижте как да ...
https://i.framar.bg/галерия/как-да-си-направим-оригинална-декорация-за-торта-рисувайки-с-шоколад
Как и колко да варим различните зеленчуци

Как и колко да варим различните зеленчуци

Рецепти
Зеленчуците са част от менюто ни, затова ще дадем информация за това как и колко да варим различните...
https://hranene.framar.bg/рецепти/как-и-колко-да-варим-зеленчуците
Свински бъбреци с лук в масло

Свински бъбреци с лук в масло

Рецепти
Свински бъбреци с лук в масло
https://hranene.framar.bg/рецепти/свински-бъбреци-с-лук-в-масло
Свински бъбреци – здравни ползи и противопоказания за консумация

Свински бъбреци – здравни ползи и противопоказания за консумация

Храни и ястия
Свинските бъбреци съдържат много полезни за здравето вещества – витамини, минерали, аминокиселини, б...
https://hranene.framar.bg/групи-храни/свински-бъбреци
Праз лук – състав и полезни свойства

Праз лук – състав и полезни свойства

Храни и ястия
Праз лукът се състои основно от вода. Той е нискокалоричен и бързо засищащ глада. Богат източник на ...
https://hranene.framar.bg/групи-храни/праз-лук
Рецепти за дърпана баница със сирене

Рецепти за дърпана баница със сирене

Рецепти
Може сами да си замесим тесто за баница, което да разточим, за да оформим корите, или просто да го р...
https://hranene.framar.bg/рецепти/дърпана-баница
12341011
На страница по:

Коментари към Chef Framar

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Chef Framar
    www.framar.bg 
    на 15 June 2025 в 20:55
    Коментирайте "Chef Framar"
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival