Реклама във www.framar.bg - Обща информация

Предлаганата в националния здравен портал www.framar.bg реклама предоставя достъп до 100% таргетирана аудитория, с интереси в областта на здравето, здравословния начин на живот, хранене, спорт и всичко друго, свързано със състоянието на комплексно физическо, психическо, емоционално, интелектуално и социално благополучие на човека.

При интерес към реклама в национален здравен портал www.framar.bg, можете да получите информация и подробна оферта, съобразена с вашите нужди:

Ивайло Тончев - директор Маркетинг, Медии, Реклама

Електронна поща: advertising@framar.bg

Телефон: 0879/611100, 042/299 003

Полезна информация:

Статистика с брой уникални потребители, импресии и други данни за сайта framar.bg

Цени за изработка на банери и графични материали от дизайнерите на framar.bg

  • Всички цени са без ДДС и са валидни до 1 януари, 2022 година.
  • Базовите отстъпки за медийни агенции започват от 15% и са съобразени с реализираните обеми. Свържете се с нас за уточнение.
  • Банерните позиции се предлагат по модела CPM, освен когато изрично е уточнено друго /за престой от време или провеждане на активност/.
  • Банерните позиции са видими и в стационарен и  в мобилен режим. Ако желаете да ползвате само единия от тях, уточнете в заявката си към нас.
  • Кампаниите се заплащат в срок до 14 работни дни след сключване на договора, освен когато е уточнено друго.
  • Всяка оферта има срок на валидност до 30 календарни дни след получаването и от контрагента. Ако в този срок тя не е скрепена с договор и фактура, ФРАМАР ООД не може да гарантира съблюдаването на съответните цени и условия, обявени в персоналното предложение за реклама.

Вижте всички възможности за реклама във framar.bg

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook