Снимки и продуктова информация

Наталия Христова

Наталия Христова

Наталия Христова е част от екипа на "Фрамар" от 2018 г. Занимава се с актуализация на продуктова информация и снимки, работи с външни контрагенти по представянето на продуктите им в електронната аптека. Предишен опит в сферата на телекомуникационните услуги.

Даниела Стоянова

Даниела Стоянова

Даниела Стоянова е част от екипа на "Фрамар" от 2018 г. Занимава се с актуализация на продуктова информация и снимки за онлайн аптека "Фрамар". Предишен опит в сферата на създаването на интернет съдържание.

Стела Янакиева

Стела Янакиева

Стела Янакиева е част от екипа на "Фрамар" от 2020 г. Занимава се с актуализация на продуктова информация и снимки за онлайн аптека "Фрамар". Предишен опит в сферата на търговията.

Галина Начева

Галина Начева

Галина Начева работи за компанията от 2007 година. Занимава се с актуализация на продуктова информация и снимки за онлайн аптека "Фрамар". Работи и в сферата на образованието. Завършено висше образование "Начална училищна педагогика" (Магистър).

  • Електронна поща: description@framar.bg
  • Мобилен телефон: 0892 213 442
  • Стационарен телефон: 042/299 028

 

Цветана Колева

Цветана Колева

Цветана Колева е част от екипа на "Фрамар" от 2017 г. Занимава се с актуализация на продуктова информация и снимки за онлайн аптека "Фрамар". Предишен опит в сферата на образованието и банковото дело.

Миглена Нейкова

Миглена Нейкова

Миглена Нейкова е част от екипа на компанията от 2023 година. Занимава се с актуализация на продуктовата информация в онлайн аптека "Фрамар". Предишен опит като технически и търговски сътрудник.

  • Електронна поща: description@framar.bg
  • Телефон: 042/29 90 28
Венцеслав Стойчев

Венцеслав Стойчев

Венцеслав Стойчев е част от екипа на "Фрамар" от 2021 година. Занимава се с актуализация на продуктова информация и снимки за онлайн аптека "Фрамар". Завършил "Магистър-инженер по комуникационна техника и технологии" в ВВУАПВО „П. Волов” - Шумен. Предишен опит в сферата на образованието и техническата поддръжка.

  • Електронна поща: description@framar.bg
  • Телефон: 042/29 90 28
© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook