Онлайн аптека www.framar.bg

Мира Хаджийска

Мира Хаджийска

Мира Хаджийска е мениджър на онлайн аптека framar.bg. Работи за "Фрамар" от 2018 г. Образование Българска филология (степен Бакалавър).

  • Електронна поща: online@framar.bg
  • Телефон: 0893/52 00 86, 042/60 53 00Петя Господинова

Петя Господинова

Петя Господинова е част от екипа на "Фрамар" от 2017 г. Мениджър Продуктови доставки за онлайн поръчките, контролира стандарта на изпълнение на заявките. Образование - Международен туризъм (степен Бакалавър). Владее руски, английски, немски. Предишен опит в международни и български компании – Германос, Пощенска банка, Пежо, МакДоналдс (Германия).

Емилия Желева

Емилия Желева

Емилия Желева е част от екипа на "Фрамар" от 2020 г. Работи в колцентъра на онлайн аптека Framar.bg, потвърждава поръчки, допълва информация, отговаря на въпроси на клиенти. Владее руски език. Дългогодишен опит в областта на търговията (мениджърска позиция).


Ралица Миткова

Ралица Миткова

Ралица Миткова е част от екипа на "Фрамар" от 2012 г.  Потвърждава поръчки, допълва информация, отговоря на въпроси, подготвя пратки за клиенти. Предишен опит в областта на търговията. Образование - Регионално планиране и развитие на селските райони (степен Бакалавър) и Икономика и управление на бизнеса (степен Магистър).

Динка Тенева

Динка Тенева

Динка Тенева е част от екипа на "Фрамар" от 2021 година. Консултант оператор е в кол центъра на онлайн аптека Framar.bg.

Завършено висше образование – Стопанско управление (степен Бакалавър). Владее руски и английски език.

  • Електронна поща: online@framar.bg
  • Телефон: 042/ 605 300
Златина Иванова

Златина Иванова

Златина Иванова е част от онлайн аптека framar.bg от 2023 година.

Дипломира се в Тракийски университет със специалност "Агрономство".

  • Електронна поща: sklad@framar.bg
  • Телефон: 042/23 01 98
© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook