Онлайн аптека www.framar.bg

Радина Миткова

Радина Миткова

Радина Миткова е част от екипа на "Фрамар" от 2011 г. Мениджър на онлайн аптека Фрамар.бг, координира работата на екипа на Логистичен център Фрамар, както и отговаря за Рекламации и Откази от договори. Завършено образование – Бизнес администрация (степен Магистър).


Стоянка Господинова

Стоянка Господинова

Стоянка Господинова е част от екипа на "Фрамар" от 2011 г. Изпълнява мениджърски функции и координира работата на екипа на онлайн аптеката Фрамар.бг, както и отговаря за Рекламации и Откази от договори. Предишен опит – 7 години работа в аптеки Сейба.Петя Господинова

Петя Господинова

Петя Господинова е част от екипа на "Фрамар" от 2017 г. Мениджър Продуктови доставки за онлайн поръчките, контролира стандарта на изпълнение на заявките. Образование - Международен туризъм (степен Бакалавър). Владее руски, английски, немски. Предишен опит в международни и български компании – Германос, Пощенска банка, Пежо, МакДоналдс (Германия).

Галя Христова

Галя Христова

Галя Христова е част от екипа на "Фрамар" от 2017 г. Изпълнява мениджърски функции за Продуктови доставки за онлайн поръчките, контролира стандарта на изпълнение на заявките. Образование – Агрономство (степен Бакалавър). Предишен опит в международна компания – отдел "Работа с клиенти".

Велина Мурджева

Велина Мурджева

Велина Мурджева е част от екипа на "Фрамар" от 2017 г. Работи в колцентъра на онлайн аптека framar.bg, потвърждава поръчки, допълва информация, отговаря на въпроси на клиенти. Образование - Аграрна икономика (степен Бакалавър). Владее руски език. Предишен опит в областта на търговията и международния карго транспорт.Емилия Желева

Емилия Желева

Емилия Желева е част от екипа на "Фрамар" от 2020 г. Работи в колцентъра на онлайн аптека Framar.bg, потвърждава поръчки, допълва информация, отговаря на въпроси на клиенти. Владее руски език. Дългогодишен опит в областта на търговията (мениджърска позиция).


Анелия Илиева

Анелия Илиева

Анелия Илиева е част от екипа на "Фрамар" от 2018 г.  Потвърждава поръчки, допълва информация, отговаря на въпроси, подготвя пратки за клиенти. Владее английски език. Дългогодишен опит в областта на търговията .

Ралица Миткова

Ралица Миткова

Ралица Миткова е част от екипа на "Фрамар" от 2012 г.  Потвърждава поръчки, допълва информация, отговоря на въпроси, подготвя пратки за клиенти. Предишен опит в областта на търговията. Образование - Регионално планиране и развитие на селските райони (степен Бакалавър) и Икономика и управление на бизнеса (степен Магистър).

Ивана Денева

Ивана Денева

Ивана Денева е част от екипа на "Фрамар" от 2020 г. Работи в колцентъра на онлайн аптека Framar.bg, подготвя пратки. Владее английски език.

Велислава Величкова

Велислава Величкова

Велислава Величкова е част от екипа на онлайн аптека Framar.bg от 2020 година.

Предишен опит в областта на търговията. Завършено висше образование – Машинен инженер (степен Бакалавър) и Педагогика (степен Магистър).

  • Електронна поща: online@framar.bg
  • Телефон: 042/ 605 300
Ивелин Арачиев

Ивелин Арачиев

Ивелин Арачиев е част от екипа на "Фрамар" от 2019 г.  Подготвя пратки за клиенти.

Динка Тенева

Динка Тенева

Динка Тенева е част от екипа на "Фрамар" от 2021 година. Консултант оператор е в кол центъра на онлайн аптека Framar.bg.

Завършено висше образование – Стопанско управление (степен Бакалавър). Владее руски и английски език.

  • Електронна поща: online@framar.bg
  • Телефон: 042/ 605 300
© 2007 - 2023 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook