Ваня Боянова
автор във Framar.bg
Ваня Боянова е дипломиран технолог по "Храни, хранене и диететика", както и един от авторите в раздел Хранене. Всичко в нейния живот се върти около страстта й, а именно – любовта към здравословното хранене. Обича да готви и да твори с храната.
Външни проекти, в които участва:
Проект "Генерация на социална солидарност"
Доброволчество:
- Тренинги на тема здравословно хранене в Международен младежки център — Стара Загора, доброволец в множество младежки инициативи към центъра.
- Участие в проект за здравословно хранене, Швеция, 2019 г.
Научни публикации:
- Nutritional and antioxidant potential of carob (Ceratonia siliqua) flour and evaluation of functional properties of its polysaccharide fraction публикувано в Journal of Pharmaceutical Sciences and Research, Ноември 2017 г.
Администратор и консултант в социалните мрежи:
- Страница за здравословно хранене VFood https://www.facebook.com/VanyaFood/
- Група за здравословни съвети и рецепти: Ваня's healthy book https://www.facebook.com/groups/1545006202280431/
- Вкусни рецепти от цял свят към framar.bg https://www.facebook.com/sviat.na.vkusni.retsepti/
Уебсайт: https://hranene.framar.bg/
Профил във Facebook: https://www.facebook.com/VanyaFood/
Публикации на автора
Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
Хората по света пият бира от хиляди години. Това не е случайно, тъй като консумирането на тази охлаж...
Флекситарианска диета
Флекситарианската диета е начин на хранене, който насърчава предимно консумирането на растителни хра...
Хранене при епилепсия
Епилепсията е болест, съпроводена от епилептични пристъпи с различна тежест. По отношение на хранене...
Как се прави домашно сладко от смокини
Как да си направите домашно сладко от смокини с различни ароматизатори, както и рецепта за здравосло...
Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
Оризът е богата на въглехидрати зърнена култура. От него се приготвя оризова каша, която съдържа вит...
Домашно сладко от праскови
Пригответе си домашно сладко от праскови с различни ароматни съставки като канела, анасон и хрупкави...
На страница по:
Коментари към Ваня Боянова
Невероятна Авторка! Меко казано съм впечатлен от нейните статии.