Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Автори във Framar.bg Ваня Боянова

Ваня Боянова

автор във Framar.bg

Ваня Боянова - изображение
  • Инфо
  • Публикации
  • Коментари
Инфо
Инфо
Публикации
Коментари

Ваня Боянова е дипломиран технолог по "Храни, хранене и диететика", както и един от авторите в раздел Хранене. Всичко в нейния живот се върти около страстта й, а именно – любовта към здравословното хранене. Обича да готви и да твори с храната.

Външни проекти, в които участва:
Проект "Генерация на социална солидарност"

Доброволчество:

  • Тренинги на тема здравословно хранене в Международен младежки център — Стара Загора, доброволец в множество младежки инициативи към центъра.
  • Участие в проект за здравословно хранене, Швеция, 2019 г.


Научни публикации:

  • Nutritional and antioxidant potential of carob (Ceratonia siliqua) flour and evaluation of functional properties of its polysaccharide fraction публикувано в Journal of Pharmaceutical Sciences and Research, Ноември 2017 г.


Администратор и консултант в социалните мрежи:

  • Страница за здравословно хранене VFood https://www.facebook.com/VanyaFood/
  • Група за здравословни съвети и рецепти: Ваня's healthy book https://www.facebook.com/groups/1545006202280431/
  • Вкусни рецепти от цял свят към framar.bg https://www.facebook.com/sviat.na.vkusni.retsepti/

Уебсайт: https://hranene.framar.bg/

Профил във Facebook: https://www.facebook.com/VanyaFood/

4.9/5 29 оценки

Публикации на автора

Спагети с пилешко и сос

Спагети с пилешко и сос

Рецепти
Спагети с пилешко и сос от горчица и бяло вино
https://hranene.framar.bg/рецепти/спагети-с-пилешко-и-сос
Макарони с млечен сос и аспержи

Макарони с млечен сос и аспержи

Рецепти
Макарони с млечен сос и аспержи
https://hranene.framar.bg/рецепти/макарони-с-млечен-сос-и-аспержи
Салата от грейпфрут с авокадо и шамфъстък

Салата от грейпфрут с авокадо и шамфъстък

Рецепти
Салата от грейпфрут с авокадо и шамфъстък
https://hranene.framar.bg/рецепти/салата-от-грейпфрут-с-авокадо-и-шамфъстък
Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела

Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела

Рецепти
Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
https://hranene.framar.bg/рецепти/пълнени-камби-с-пилешко-месо-пармезан-и-моцарела
Кето чийзкейк с горски плодове

Кето чийзкейк с горски плодове

Рецепти
Кето чийзкейк с бадемово и кокосово брашно, крема сирене и гарнировка от пресни горски плодове.
https://hranene.framar.bg/рецепти/кето-чийзкейк-с-горски-плодове
Сос с тиква и кашу

Сос с тиква и кашу

Рецепти
Веган сос с тиква и кашу
https://hranene.framar.bg/рецепти/сос-с-тиква-и-кашу
Пълнени пилешки гърди със сирена и сос Бъфало

Пълнени пилешки гърди със сирена и сос Бъфало

Рецепти
Пълнени пилешки гърди със сирена и сос Бъфало
https://hranene.framar.bg/рецепти/пълнени-пилешки-гърди-със-сирена-и-сос-бъфало
Веган шоколадово джелато

Веган шоколадово джелато

Рецепти
Това ултра шоколадово веган джелато в сицилиански стил е приготвено без мляко или сметана и без яйца...
https://hranene.framar.bg/рецепти/веган-шоколадов-джелато
Сос от синьо сирене

Сос от синьо сирене

Рецепти
Сос от синьо сирене
https://hranene.framar.bg/рецепти/сос-от-синьо-сирене
Ябълков пай с карамел

Ябълков пай с карамел

Рецепти
Ябълков пай с карамел
https://hranene.framar.bg/рецепти/ябълков-пай-с-карамел
Салата с нар, брюкселско зеле и пармезан

Салата с нар, брюкселско зеле и пармезан

Рецепти
Салата с нар, брюкселско зеле, пармезан и бадеми с дресинг от лимон и зехтин.
https://hranene.framar.bg/рецепти/салата-с-нар-брюкселско-зеле-и-пармезан
Сос Мухамара

Сос Мухамара

Рецепти
Мухамара е сос, който може да се приготви с лют, сладък или опушен червен пипер. Сосът произхожда от...
https://hranene.framar.bg/рецепти/сос-мухамара
1262636465667980
На страница по:

Коментари към Ваня Боянова

От сайта (1)
Напиши коментар 1 коментар
  1. Иван Иванов Иванов 
    на 26 August 2019 в 13:41

    Невероятна Авторка! Меко казано съм впечатлен от нейните статии.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival